February 10, 2009

PerSahabatan Itu INdah...



nie ar untie aza ngan untie wani yang cute tu... mase aku kat poly dlu diaorang ar yang jge aku. kire nyer diaorang tkecare giler ar ngan aku...ngan perangai aku yg gila2...mood yang berubah2 but diaorang ttp sbar gak ngan aku. nak tau satu cerita? mase mengandungkan afiy danish lu untie aza yg kne morning sickness nyer...untie wani pulak suke mkn yg msam2 lak. pelik tak?ape pon aku ucapkan thanks a lot sebb jge aku spnjang kita bersama.aku harap persahabatan nie kekal selamanya.aku sedar aku xkan dpt cri kwan sebaik korang.nt bile free jemput lah tgok afiy danish.

IT's ME


Nie ar gmbo aku....chubby idak?hehehehe....ngah mkn ...time tuh last kitaorang nyer dsk nite kat poli.student lg tuh.cedihnyer nk tinggalkan poli.mase tu mngandungkan afiy danish,putera kesayanganku yg comel tu.harap2 dia jadi orang yg bijak nt yer..

February 4, 2009

comelnyer...


ni lah bby aku yang paling first....nama dier mohd afiy danish.ade yang panggil afi,ade yang panggil danish but kat kg dier ader namer spesel tau ader yg panggil adam ader gak yg panggil dier upin.umo dier dah nk msok 7 bln dah....skrang nie la time aktif dier...nut seminggu ke belakangan ni afiy sakit....dh dua kali g klinik xmo lege...cian die dh makin kurus.

rindu kat kg dier kot....tak pon ni mesti rindu kt tok ngan wan dier nie....sabar tau afiy...tok ngan wan dah janji nk mai tgok afiy jumaat ni....nt afiy leh main ngan diaorang puas2 k...


salam perkenalan

hai smua....
first skali aku nk wish salam perkenalan tuk yg xkenal aku.....n tuk yg dah kenai aku tu aku say hai lah ....baru2 nih aku tk tau nk post aper lagi...juz try2 and i hope nanti page aku nie akan trus maju mcm blog2 orang lain gakz

Recent Posts