March 20, 2009

afiy di hosp putrajaya

tuk pengetahuan korang smua aku bz betol mgu nih.actually aku da start kursus da this week.start hri isnin smpai ler khamis.nak dijadikan crite kan,afiy lak skit2.tuk pengetahuan korang afiy nih sensitif cikit...die mmg cept sgt sakit tau.so nk dijadikan crite dia tgah sakit skrg nih....semlm dh kne msok ward kt hosp putrajaya.cian sgt aku tgok die.lemah sangat,dh xleh gerak2 aktif mcm slalu dh.but....aku hrap sgt dia akan ok pas ni.sbb aku tau yg dia mmg bby boy yg kuat.so....nt2 aku akn upload pic afiy mse di hospital k...bye....

March 11, 2009

BoRinG....

aRRGH.......boring nya,masuk hri nih dh 3 hri bos aku xda.xmsuk opis.actually dia g meeting kt seremban.tu lah org kata bile dekt mcm tkot ja bila jauh rindu2 pulak hahahahaha.itu pengetahuan korang smua bos aku tuh pompuan tau so jgn ada slah faham kat sni k.aku introduce sikit la dia bos kesayangan aku tuh nama dia Faridah binti mohammed.lahir sme thun ngan negara kita merdeka tau.jawatan dia kat sini? dia lah big bos kt tmpat aku nih, wlaupon digelar sbg Pengarah Institut Penilaian Negara (JUSA tau) tp dia ni bos yg paling2 ok lah....
slama aku dok kerja kt sni lum pernah la kne mrh lg tau.dia la yg byk bg tunjuk ajar kt aku dsni.kenkadang aku rse mcm dia lak pengganti mak sementara mak aku yg kt perlis tuh....tme ofis je la...hehehehehe...dia ni bergaul xkira pangkat tau,smua org dia leh msok.pendek kata dia lah bos yg pling sporting kat sni.and yg penting aku mmg respect la dia.ada cara terdendiri tuk atasi smua problm..tu jer lah aku crita.ade mse aku smbung lg k...bye2...

March 10, 2009

HOT N STEADY


last pic Pi ZoO

FamiLy KiTaoRang...
AinMaiSarra...

All Family n Tok(nyiang Afi) abg aku n ayi ja xda.



aksi2 Pak Belang...


sHOt ciKit Afiy....


ULAR

uLar SaWa BaTik....uLar nIh bRu jer Smpai Kat ZoO niE.GaRang LaGi Nih...pEtUgas ZoO tu PesaN JgN Dok DeKAt2 SgT...

Ni Lak,UlaR sAwA bAtik PutIH...DaH JiNAk daH...Tpi StiLL nMpak MEnaKotKan


inI...BurUng cEndeRawaSih...Burung nIH jaranG2 bLeh tGok...Dia Dok Kt AwaN sJa.

Koleksi Beskal2 laMe masE JePuN

laGi....

nie pemandangan tsik yg diaorag buat kt citu lah
yg bju merah tinggi2 tu....adik aku,yg pkai topi tu sepupu aku ainmaisarra pastu yg tkmau dok diam tu lah afiy yg comel....ngan papanya.hahahahahaha

niH laGi...

ini gMbar aFi nGan pApa time pI Zoo kT JitRa....cntik tk PEmanDanGaN DieR....

juz for korang tengok2 pe aku n family aku buat spanjang ujung mgu lepas....















NiE gMbar aku pI kEndurI KahwiN SepupU Aku Kt Sg.PetaNi paDa 7Hb Mac 2009 yg lEpas.















eh...apa lak pndang2 aku niH....mcm xpuas ati jA....(yg pompuan tuh sepupu aku)

juMpa KeMbaLi......

hai smua....

rsanya dah lma aku x bukak blog aku ni...hehehehe....sori la kenkawan,bukan aper sejak akhir2 nih bz cikit ar...nk bukak internet pon kenkadang x smpat tau.ha....kali ni aku nk kongsi mcm2 ngan korang smua tau....last week aku balik kg untuk amek afiy kembali pd kmi.nk dijdikn crita 2mgu lepas bby aku tuh sakit.....demam la,selsema n yg paling kesiannya dia sakit mata...cian aku tgok keadaan dia tme tuh.tpi dia xbyk rgam tau wlaupon skit,tetap maintain n cool.cayalah lu bro...nk dipendekkan cerita,tok dia pon terbng lah naik flight untuk menjengok dia n lantas amek dia tuk bwa blik ke kg....so,jdlah kmi sperti pasangan kekasih blik...hikhikhikhik.tpi tuk tempoh sminggu sja lah.n last week kami pon blik la amek dia,rindu tk terkata la...dia pon dh siht dh tme tuh...nak tgok gmbar dier?


Tunjuk gigi cikit afiy........comel tak gigi afiy ni...bru tumbuh tau,bru 2 mgu.
wah....nie bru btol2 pic afiy,control macho cikit afiy.biar awek2 kt luar tuh tergoda hehehe.....

Recent Posts