September 13, 2012

Mengaku kelemahan Diri...

Mungkin bagi sesetangah orang amat pandai berpura-pura...contohnya kalu tak suka satu benda tu berpura-pura cam suka kan.ishhhhh...tapi bagi mama anis sori lah sangat2 sebab itu satu kelemahan tuk mama anis yang sangat2 nyata.mama anis neh jenis kalu memg dah tak suka satu menda tu memang direct kat situ jugak bagi reaksi, memg tk cover2 dah.adusss....nyatala memg mama anis tk pandai nk control la tabiat neh.mama anis tau kadang2 akan ada hati yang akan terasa...tapi ntah lah, mama anis memg selalu mencuba tuk yg terbaik.tapi setiap kali ade yg tak berkenan di hati jer memg tak leh cover lah sikap buat muka yg tak boleh blah time tu jugak...hahahahaha...dalam erti kata lain tak tau nk hipokrit kot.


Jadi kepada insan2 yang saya ade terkasar bahasa, tersalah cakap, tersalah faham, terasa dihati, terkecik hati, mama anis minta maaf ok...

Sekian,terima kasih.

No comments:

Recent Posts