December 13, 2011

5 Blog Pilihanku 2011

Jom klik Blog en.Ben Ashaari





 Nie first time mama anis ikut segmen dari en.Ben Ashaari neh.Sebagai blogger yang baru tumbuh dalam bidang neh mama anis banyak belajar dari blog en.Ben nih. ok, Kat sini mama anis senaraikan blog2 yang menjadi pilihan dan sering atau boleh dikatakan tiap2 hari mama anis akan tengok untuk view update dari diaorang:
Keistimewaan nya?ntah la, korang try la bukak blog diaorang k...setiap orang menilai dari sudut yang berbeza.Tpi mama anis dapat rasakan tarikan yang ada dalam setiap penulisan,penyampaian diaorang.

15 comments:

Nur Raihana Abd Rahim said...

salam perkenalan..dtg dari blog abg ben.dah follow..jom la follow balik :)

nraihana.blogspot.com

SoLy SoLicious said...

singgah nengok blog pilihan ^^

Selendang Merah said...

wah bagus semuanya..

Lulu Caldina said...

Semua blog memang ada keistimewaannya, lebih-lebih lagi bila ada pembaca seperti kamu.. :) HARUS BACA

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

denaihati. ya..baru maera ingat.dah lame tak jenguk blog tu. =)

Sakura said...

salam perkenalan..hi, singgah dari blog list segmen BA, jom lepak kt blog sy plak http://www.sakurashawl.com/2011/12/5-blog-pilihanku-2011.html

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum, saya datang ziarah dari segmen Blog Abg Ben .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

Ajeyy Rawk

darling asma said...

datang dari segmen yg sama.. jum serbu blog asma pulak ea.. http://dtgirl93.blogspot.com/

!-CintaSibungaTembam-! said...

salam perkenalan sy dri segmen MR BEN
rupa nye byk blog yg best2

jom singgah

http://comelamiera.blogspot.com/2011/12/5-blog-pilihanku-2011.html

deen azmee said...

as-salam..

salam ziarah rakan blogger..

jom baca 5 blog pilihan saya..

http://deenazmee.blogspot.com/2011/12/5-blog-pilihan-ku-2011.html

sHiLaziZi said...

comelnya baby kat header tu..salam blogger...terjun dari blog bro ben ni..

cikladybird said...

dtg dr segmen abg Ben...
salam p'kenalan..^_^

mama-anis said...

hai semua....mama anis dah follow semua blog korang....jom follow mama anis,will follow u back...

cikladybird said...

dtg dr segmen abg Ben...
salam p'kenalan..^_^

mama-anis said...

hai cik ladybird...dh follow u

Recent Posts