December 8, 2011

Air Asia tambang Murah Hari neh...10 Sen jer

Credit to En.Airasia..
Hari neh mama bergegas ke ofis.....bukan sebab banyak kerja tetapi sebab nak mencuba nasib mane tau kan ade rezeki dapat tiket yang harga nya RM0.10 sahaja dari air asia.....Credit la to Encik AIR ASIA sebab membuat promosi neh sempena aniversarynya yang ke - 10.

Berpeluh2 gak la nak mencuba.Seawal pkul 7.15 pagi mama anis dah tercongok depan pc kat opis untuk mendapatkan tiket online neh. Orang kata kalu buat 'Q' tu memang panjang lah..isi2 form ape semua amek masa gak la..

Actually semalam pukul 12.00 mlm dah start dah Promotion neh, bajet2 nak try semalam la kut2 tak ramai yang online.sekali tertido la plak...hehehehehe..hanyuuuuuttttttt.

Tapi alhamdulillah,nak dijadikan rezeki dapat gak tiket RM0.10 tuh perjalanan antara Kuala Lumpur - Bangkok Travel pada 17.7.2011 -21.7.2011

REZEKI2...JOM CUBA NASIB KENKAWAN MANE TAU DAPAT YG MURAH.

nota kaki:- amboi2 g awal keje sbb mende tuh,sib baik bos masih kat africa lagi bercuti. boleh la mama anis berpoyo-poyo..

No comments:

Recent Posts