April 21, 2012

Perkembangan Twin Hari Kedua Dilahirkan

Hari pertama,seperti yg korang semua tau kan...aku memg la tk dapat tgok twin sbb bersalin ceaser n twin kat NICU tingkat 1 hospital.Hari kedua lewat petang aku dan cek suami pegi NICU utk tgok twin.First time tengok, menangis aku sendiri...lembik sekejap aku kat situ..YA ALLAH...kecik nya.teramat-amat kecik.For Information, size Zara n Adam wlaupon berat msing2 1kg semasa bersalin tapi size nya lebih kurang plastik gula yg korang beli 1kg tu...itu je lah besarnya...ermm...

Masa tu,doctor pon datang terangkan keadaan bby.kata doctor...baby kami kedua2nya memang dalam keadaan amat2 kritikal..tk mampu bernafas sendiri langsung.tak mampu lawan jangkitan...tapi doctor berjanji utk buat apa yg terbaik untuk twin.Hari tu juga 22 April 2012, kami telah menandatangi surat yang menyatakan bahawa kami bersetuju utk bagi kebenarn doctor melakukan apa2 sahaja kepada twin sekiranya keadaan terdesak.

1 comment:

armouris said...

terjumpa info ni, pasal berpantang … sharing is caring :) - Cara Bertungku Dengan Mudah

Recent Posts